top of page

Cosmelan

Cosmelan® is een toonaangevende professionele depigmentatiemethode.

Hyperpigmentatie van de huid wordt veroorzaakt door abnormale productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huidskleur, en is een gevolg van ongecontroleerde, lokale overproductie van melanine door de melanocyten, waardoor een onregelmatige huidskleur en donkere vlekken ontstaan.

De cosmelan®-formule bevat een combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die in alle stadia van het hyperpigmentatieproces werken om bestaande hyperpigmentaties volledig te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe donkere vlekken worden voorkomen.

cosmelan-profesional-pack-header_0.png

Als u last hebt van pigmentaties kunnen wij u daarvoor behandelen. Als u een afspraak maakt bij ons vindt eerst een gratis en  vrijblijvend intakegesprek plaats waarin de huidtherapeut een huidanalyse uitvoert en alle behandelingen met u bespreekt. Samen met u wordt de geschiktste behandeling gekozen. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld dat met u wordt besproken. Daarnaast worden foto’s vóór en na de behandeling gemaakt om de resultaten te kunnen evalueren.

bottom of page