top of page

Medische peeling

Clinic LuxaSkin maakt gebruik van Mesoestetic medische peeling. Met behulp van medische peeling worden dode huidcellen verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen aanzienlijk verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling. Daarnaast werken de specifieke peelingen dieper tegen bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.

Onze huid vernieuwt zich op natuurlijke wijze elke 28 dagen, maar na verloop van tijd kan dit proces vertraagd of verstoord worden waardoor huidklachten kunnen ontstaan als acne, acne littekens, glimmende huid, verwijde poriën, rimpels, doffe huid, pigmentvlekken, etc. Met een medische peeling kan dit verbeterd worden en kan huidverjonging, huidvernieuwing en huidverbetering worden bereikt.

Heeft u last van specifieke huidklachten? Wij kunnen u van die klachten verlossen. Als u een afspraak maakt bij ons vindt een gratis en  vrijblijvend intakegesprek plaats waarin de huidtherapeut een huidanalyse maakt en alle behandelingen met u bespreekt en samen met u kiest voor de geschiktste behandeling. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en dit wordt met u besproken. Daarnaast worden foto’s gemaakt van vóór en na de behandeling om de resultaten te kunnen evalueren. Acne of acne littekens kunnen op verschillende manieren behandeld worden met behulp van medische peeling en/of Microneedling.

bottom of page