top of page

Maak jezelf haarvrij op ongewenste plekken of laat je baardlijn, halslijn of neklijn strak definitief ontharen

 

Ongewenste haargroei is een ruim begrip. Tegenwoordig is er niet alleen bij vrouwen sprake van ongewenste haargroei, maar in toenemende mate ook bij mannen.

Indien u last heeft van overbeharing en niet langer uzelf wilt waxen en scheren, is definitief ontharen een oplossing. Laserontharing is de modernste en snelste manier van ontharen. Wij werken met de Cynasure Elite iQ Laser.  Tijdens de behandeling zorgt de energie van de laserstraal ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden. De laserstraal werkt met een golflengte die specifiek gericht is op de melanine (pigment) in de haarfollikels. Doordat het pigment de laserstraal absorbeert, wordt de haarfollikel opgewarmd en vernietigd. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren groeien uit de follikels. De Cynasure Elite iQ Laser werkt snel en effectief. Na enkele behandelingen bent u haarvrij op een verantwoorde en pijnloze manier.

 

Als u last hebt van overbeharing kunnen wij u hiervoor behandelen. Als u een afspraak maakt bij ons vindt eerst een gratis en  vrijblijvend intakegesprek plaats waarin uw wensen met u worden besproken. Aan de hand daarvan kijkt de behandelaar of een behandeling mogelijk is. In een gratis proefbehandeling kunt u ervaren hoe een laserbehandeling aanvoelt. Als u kiest voor een behandeling worden vóór en na de behandeling foto’s gemaakt om de resultaten te kunnen evalueren.

Laserontharing mannen

Cynasure Elite iQ

Speciaal voor de mannen introduceren wij

" MANNEN LASERDAG "

bottom of page