top of page

HydraLux

'Hydralux' dé behandeling voor een onmiddellijke GLOW

Bij een HydraLux maken we gebruik van een speciale tool waarbij reinigen en hydrateren samengevoegd wordt. Met behulp van de gepatenteerde vortex zuigkracht worden de poriën diep gereinigd terwijl de huid tegelijkertijd gevoed wordt met verschillende serums met antioxidanten. Op deze manier kunnen we diepere huidlagen bereiken, wat resulteert in een zachte huid met een gezonde gloed.

 

Drie stappen voor een glowy skin:

·Reiniging en peeling: u krijgt een nieuwe huidlaag met behulp van een zachte dieptereiniging en een ontspannende peeling.

·Extracties en hydratatie: alle onzuiverheden worden verwijderd uit de poriën. De huid wordt intens gevoed met vocht inbrengende middelen die de huid hydrateren.

·Insluizen en beschermen: uw huid wordt verzadigd met antioxidanten, Hyaluronzuur en peptiden om de `GLOW ` te maximaliseren.

Als u last hebt van een doffe huid of een huid met onzuiverheden kunnen wij u hiervoor behandelen. Als u een afspraak maakt bij ons vindt eerst een gratis en  vrijblijvend intakegesprek plaats waarin de huidtherapeut een huidanalyse uitvoert en alle behandelingen met u bespreekt. Samen met u wordt de geschiktste behandeling bepaald. Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld dat met u wordt besproken. Daarnaast worden vóór en na de behandeling foto’s gemaakt om de resultaten te kunnen evalueren. Acne of acne littekens kunnen op meerdere manieren behandeld worden met behulp van medische peeling en/of Microneedling.

bottom of page