top of page

Huidanalyse voorafgaand aan gezichtsbehandelingen in Rotterdam

Voor gezichtsbehandelingen in Rotterdam is onze werkwijze onderscheidend en vakkundig. Wij bieden u namelijk een gratis en vrijblijvend eerste consult aan. Zo kunt u uw vragen stellen en uw wensen en verwachtingen uitspreken. Verder zullen er een aantal aanvullende vragen worden gesteld over uw gezondheid en hulpvraag. Onze huidtherapeut in Rotterdam voert ook een huidscan uit om de diepere huidlagen in uw huid te analyseren. Hierdoor wordt een haarscherp beeld gecreëerd en heeft u meer inzicht in de conditie van uw huid. Op basis daarvan kunnen wij u persoonlijk advies uitbrengen over gezichtsbehandelingen in Rotterdam bij onze kliniek.

Verwen uw huid met heerlijke gezichtsbehandelingen in Rotterdam

Bent u benieuwd wat wij als huidkliniek in Rotterdam voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis online huidadvies aan! Het enige wat u hoeft te doen, is een paar duidelijke foto’s te maken van uw huid. Wij zullen de foto’s bestuderen en u ontvangt daarna een gratis huidadvies van ons. Zo krijgt u een indruk welke gezichtsbehandelingen in Rotterdam voor uw huid geschikt zijn. Indien gewenst kunnen wij u ook advies geven over verzorgingsproducten. In onze webshop hebben wij alvast een selectie gemaakt van producten van hoogwaardige merken. Wilt u uw huid stimuleren om zichzelf te beschermen tegen vrije radicalen? Dan is het Energy C Complex serum waarschijnlijk erg geschikt. Ga direct naar de webshop om gebruik te maken van gratis verzending!

Face Moisturizer aanbrengen

Gezichtsbehandelingen gericht op het oplossen van uw huidprobleem

Op het gebied van gezichtsbehandelingen in Rotterdam hebben wij ons gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische behandelingen. Wij kijken nauwkeurig naar uw huid en elke behandeling wordt op maat uitgevoerd. Dit doen wij in een ontspannen omgeving waar wij ruim de tijd voor u nemen. Samen met u werken wij naar een oplossing voor uw huidprobleem. Bent u op zoek naar een luxe huidbehandeling? Daarvoor bieden wij de LuxaFacial behandeling aan. Dit is de ideale behandeling om tot rust te komen en uw huid te verwennen. Wilt u deze behandeling boeken of meer weten over de mogelijkheden voor acenbehandeling in Rotterdam? Bel dan naar 06-13010888 of mail naar info@clinic-Luxaskin.nl.

Erkend door alle zorgverzekeraars

Wist u dat wij door alle zorgverzekeraars erkend zijn als huidkliniek? Hierdoor komen verschillende huid therapeutische behandelingen in aanmerking voor vergoeding, zoals de behandeling Dermapen in Rotterdam. Dermapen kan onderdeel zijn van acnetherapie Rotterdam. Daarnaast kunt u ook voor , camouflagetherapie, epilatie en oedeemtherapie bij ons terecht. Bij iedere behandeling ondergaat uw huid een daadwerkelijk professioneel en verantwoorde behandeling. Wij maken daarbij altijd gebruik van medisch hoogwaardige en gecertificeerde apparaten en producten. Wilt u een afspraak maken voor een van onze gezichtsbehandelingen in Rotterdam? Bel dan naar 06-13010888 of mail naar info@clinic-Luxaskin.nl.

bottom of page