top of page

Vakkundige huidkliniek in Rotterdam

Wij zijn een medisch en cosmetische huidkliniek in Rotterdam waar kwaliteit, vakkundigheid en professionaliteit voorop staat. De meeste huidbehandelingen die wij uitvoeren worden vergoed door de verzekeraar. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en BIG geregistreerd. Onze specialisatie ligt in oedeemtherapie bij volwassenen en kinderen. Daarnaast gebruiken wij onze medisch hoogwaardige gecertificeerde apparaten ook bij andere huidbehandelingen. Wilt u een inkijkje krijgen in onze huidkliniek in Rotterdam? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Start met een gratis en vrijblijvend consult

Heeft u last van acne, oedeem, pigmentatie of overbeharing? Wanneer u hiervoor een afspraak maakt bij onze huidkliniek in Rotterdam, vindt er eerst een gratis en vrijblijvend consult plaats. Tijdens dit consult is alle ruimte om uw vragen te stellen en uw wensen en verwachtingen naar voren te brengen. Aan de hand daarvan krijgt u advies in de kliniek van onze huidtherapeut in Rotterdam. Vervolgens worden er nog een aantal aanvullende vragen gesteld over uw algehele gezondheid en hulpvraag. Wilt u eerst onze werkwijze ervaren? Maak een foto van uw huid en stuur deze naar ons op. Dan sturen wij u vanuit onze huidkliniek in Rotterdam gratis huidadvies toe. Of wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen zoals Dermapen in Rotterdam? Bel dan naar 06-13 01 08 88 of mail naar info@clinic-Luxaskin.nl.

Image by Amanda Dalbjörn

Huidanalyse bij de huidkliniek in Rotterdam

Wist u dat veel huidaandoeningen in de diepere huidlagen beginnen? Hierdoor worden ze pas in de loop van de tijd zichtbaar. Tijdens het eerste consult in de huidkliniek in Rotterdam wordt daarom altijd eerst een huidscan gemaakt. Daarmee worden diepere huidlagen in uw huid geanalyseerd en worden eventuele aandoeningen haarscherp in beeld gebracht. Hierdoor krijgt u meer inzicht in de conditie van uw huid en kunnen wij u passende gezichtsbehandelingen in Rotterdam bij onze kliniek adviseren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om thuis uw huid goed te blijven verzorgen. Neem een kijkje in de webshop voor een mooie selectie van voedende en hydraterende verzorgingsproducten!

Advies bij gezichtsproblemen én haarproblemen

Als huidkliniek in Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in huidbehandelingen voor uw gezicht, zoals acnebehandelingen in Rotterdam. Daarnaast geven wij ook advies over haarproblemen wanneer u bijvoorbeeld last heeft van haaruitval. Vaak schrijven wij hiervoor de hairbooster van XL Hair voor, die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. Hierdoor wordt actieve haaruitval binnen 3 maanden gestopt en wordt nieuwe haargroei gestimuleerd. Zo zal het proces van verschrompeling van de haarfollikels terugkeren. Heeft u ook last van haaruitval en wilt u meer informatie over de behandeling? Maak dan direct een afspraak voor een gratis intakegesprek!

bottom of page