top of page

Vakkundige huidtherapeut in Rotterdam

Bent u op zoek naar een vakkundige huidtherapeut in Rotterdam voor al uw cosmetische en medische huidbehandelingen? U kunt bij ons terecht voor al uw huidproblemen. Wij hebben kwaliteit, vakkundigheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en zijn wij geregistreerd in het beroepsregister BIG. Bovendien zijn wij als huidkliniek in Rotterdam erkend door alle zorgverzekeraars. Hierdoor worden behandelingen vaak vergoed door zorgverzekeringsmaatschappijen. Alle huidtherapeutische behandelingen zoals acnebehandeling in Rotterdam, camouflagetherapie, epilatie en oedeemtherapie, vallen onder de aanvullende verzekering. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gebruik van ons gratis huidadvies!

Huidaandoeningen behandelen

Wilt u iets laten doen aan acne, overbeharing, pigmentatie, oedeem, rimpels of littekens? Als huidtherapeut in Rotterdam geven wij u graag een gratis en vrijblijvend huidadvies. Tijdens de eerste afspraak wordt uw huid gescand met speciale apparatuur om inzicht te krijgen in de conditie van uw huid. Op basis daarvan kunnen wij u passend advies geven voor onze gezichtsbehandelingen in Rotterdam. Daarna wordt er samen met u de geschiktste behandeling gekozen. Vervolgens stellen wij een persoonlijk behandelplan op dat wij met u bespreken. Wist u dat alle producten die wij adviseren ook in onze webshop beschikbaar zijn? Neem direct een kijkje en maak gebruik van ons gratis huidadvies om een product te vinden die bij uw huid past!

Onberispelijke huid

Behandeling voor acne en rimpels bij de huidtherapeut in Rotterdam

Ieder type huidklachten en huidaandoeningen vergt natuurlijk een andere behandelwijze. Toch zijn er wel een aantal globale richtlijnen die altijd terugkomen, zoals bij een acnebehandeling in Rotterdam in onze praktijk. Meestal wordt er gekozen voor een medische peeling en/of Dermapen in Rotterdam. De medische peeling heeft als doel om dode huidcellen te verwijderen en celvernieuwing te stimuleren. Bij de Dermapen behandeling wordt het bindweefsel in uw huid geprikkeld. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van uw huid in gang gezet. Benieuwd wat wij als huidtherapeut in Rotterdam voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een gratis consult!

Vitamineboost voor uw huid met mesotherapie

Is uw huid toe aan een oppepper? Misschien is mesotherapie dan geschikt voor u. Dit is een medische techniek waarbij u een mix van diverse vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur met behulp van micro-injecties in uw huid krijgt. Zo wordt het uiterlijk en de structuur van uw huid onmiddellijk en langdurig verbetert. Mesotherapie wordt op basis van uw specifieke hulpvraag vormgegeven en kan dus bij veel verschillende huidklachten worden toegepast. Maak direct een afspraak bij onze huidtherapeut in Rotterdam voor een gratis en vrijblijvend eerste consult!

bottom of page