top of page

Vergoeding van acnebehandeling in Rotterdam

Heeft u last van acne en bent u op zoek naar een vakkundige acnebehandeling in Rotterdam? Wij zijn een huidkliniek die professionaliteit, vakkundigheid en kwaliteit voorop hebben staan. Als huidtherapeut in Rotterdam zijn wij erkend door alle zorgverzekeraars. Acnetherapie valt bijvoorbeeld onder de aanvullende verzekering en komt dus in aanmerking voor vergoeding. Om de acne te verminderen, wordt er in de behandeling gefocust op de oorzaken. Bij acneklachten is er vaak sprake van een verhoogde talgproductie, hyperkeratose en obstructie van de talgklier uitvoergang. Daarnaast zien wij vaak folliculaire kolonisatie met Propionibacterium Acne en komen er ontstekingsmediatoren vrij in de huid. Benieuwd hoe anderen onze gezichtsbehandelingen in Rotterdam hebben ervaren? Lees de reviews!

Werkwijze bij acnebehandeling in Rotterdam

Zodra u een afspraak bij ons maakt voor een acnebehandeling in Rotterdam vindt er eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. Zo zal onze huidtherapeut eerst een huidanalyse maken om onder andere inzicht te krijgen in het ontstaan van de acne. Hierdoor kan er een op maat gemaakte behandeling worden opgesteld. Er wordt samen met u bepaald welke behandeling bij onze huidkliniek in Rotterdam het meest geschikt is. Om de resultaten te kunnen evalueren, worden er voor en na de behandeling foto’s gemaakt. Vaak wordt er bij het behandelen van acne gebruik gemaakt van een combinatie tussen medische peeling en een afspraak voor Dermapen in Rotterdam bij onze kliniek. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak gebruik van ons gratis online huidadvies!

47.1.jpg

Medische peeling als onderdeel van acnebehandeling

Bij een medische peeling als onderdeel van de acnebehandeling wordt er voornamelijk gefocust op het tegengaan van het ontstekingsproces. Met behulp van een medische peeling worden dode huidcellen verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Van nature vernieuwt onze huid zich iedere 28 dagen maar na verloop van tijd kan dit proces vertraagd of verstoord worden. Hierdoor kunnen dus klachten zoals acne ontstaan. Wilt u een afspraak maken voor een acnebehandeling in Rotterdam? Bel dan naar 06-13010888 of mail naar info@clinic-Luxaskin.nl.

Dermapen als onderdeel van acnebehandeling

Dermapen, ook wel microneedling of collageeninductietherapie, is een behandeling waarbij een pen met zeer fijne naaldjes wordt gebruikt. Het doel is dat de naaldjes het bindweefsel in uw huid gaan prikkelen. Daardoor komen groeifactoren en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de gezondheid van de acnehuid verbetert en krijgt u een gezondere huid. Ook kan microneedling helpen om de littekens, die zijn ontstaan door acne, minder zichtbaar te maken. Naast een acnebehandeling in Rotterdam is het ook van belang om uw huid goed te blijven verzorgen en hydrateren. Neem een kijkje in de webshop om verzorgingsproducten gericht op de acnehuid te bestellen. Voor advies kunt u gebruik maken van de chat!

bottom of page